Dinsdag 15 Februari

De nieuwe aanwinst is deze middag aan huis gebracht. Voor de kenners: het is een echt ‘Jellema’ type, Zeer kleine duif, goede bouw en een prachtig oog er op. Dat is natuurlijk geen zekerheid voor goede nakweek maar de basis is wat mij betreft goed.  

Op 4 Maart staat bij onze vereniging de voorjaarsvergadering weer op de planning. Alle taken binnen de vereniging zullen worden verdeeld, ook de vrij gekomen functie in het bestuur zal moeten worden ingevuld. Ik ben nog op zoek naar een leuke activiteit binnen onze vereniging, dus weet je nog wat: laat het weten!  

Het vliegprogramma is gister online gekomen, wat mij betreft een prima programma laten we dat voorop stellen. 2 kleine dingen, Limoges komt wel erg vroeg (niet genoeg kilometers in de vleugels?) en veel dubbel vluchten aan het einde van het seizoen. Er valt natuurlijk overal wel wat van te zeggen, maar dat laatste mogen ze wat mij betreft wel wat anders op verzinnen in het vervolg.  Deze avond gelijk maar de oude duiven op papier aan hun vluchten gekoppeld. Voor zover mijn plan nu is word er gestart op de marathon met: St. Vincent met 2 duiven en Agen met 5. Veel oude duiven zijn er naar vorig jaar niet over, groot en deels zijn het jaarlingen en 2 jarigen.  

Bijgevoegde foto is van deze middag, heerlijk van het zonnetje genieten.  

 

Tot later,