Donderdag 23 December,

Nog een aantal dagen en dan is het alweer kerst.Veel liefhebbers om mij heen hebben de duiven al gekoppeld of hebben ze al op eitjes. Deze week een bericht van Mike v.d. Wetering uit Langedijke. Hij heeft de duiven recent gekoppeld en had na 4 dagen de eerste eitjes ( koppel komt toevallig hier vandaan), 4 dagen!  Dus ik stuurde hem terug dat ze waarschijnlijk onbevrucht zouden zijn. Niks bleek minder waar, beide eieren bevrucht!  

Gister middag bij thuis komst leek 1 van de doffers last te hebben van zijn vleugel. Snel naar binnen gelopen om eens te kijken wat er scheelt. De laatste pen (zat er net helemaal mooi aan) is afgebroken en zijn onderbuurman had last van zijn oog, nou dan weet je het wel. 

 

Afgelopen weken ben ik mij eens wat meer gaan richten op de darmgezondheid van duiven, erg interessant. IK probeer op dit moment het product Wonder Pigeon uit te pluizen omdat ik daar zelf erg tevreden mee ben. Ik zal eens kijken of hier binnenkort wat verder op in kan gaan. 

Voor iedereen alvast Prettige kerstdagen gewenst. 

Tot Later,