Maandag 1 April

Van alles wat vandaag. Vanmorgen met onze oudste zoon de jonge duiven in de mand gedaan en ze gecontroleerd op luis. Enkele jongen hadden toch een luisje dus deze gelijk  maar even ‘gespoten’, vervolgens door de nieuwe spoetnik naar binnen. Vanaf morgen wil ik ze proberen elke dag los te laten. De oude duiven vandaag los, ditmaal bleef de rover gelukkig weg.  

De kwekers gaan over anderhalve week uit elkaar, dan mogen ze een week bijkomen en dan gaan we ze opnieuw koppelen. Het is de bedoeling om ze dan voor een ronde een nieuwe partner te geven om zoveel mogelijk verschillende jonge uit te testen. 

Komende woensdag gaan we naar Staphorst om de bonnen die ik deze winter heb gekocht te verzilveren bij P.v.d.Haar. Een dag later staat een bezoek aan mijn nieuwe werk op het programma. Helaas is het bij mijn huidige werkgever niet wat ik er van had verwacht, dus zijn we verder gaan kijken. Hoe mooi is het dan dat  ik binnenkort werkzaam ben bij Dac Pharma in Uffelte, hier worden o.a. medicamenten en supplementen gemaakt voor duiven. 

Tot Later,