Maandag 23 Oktober

Meerdere ontwikkelingen op duiven gebied zo is te lezen op de site van de afdeling en NPO. Een van de onderwerpen is het wegsturen van twee begeleiders, het (concept)  vliegprogramma voor het nieuwe jaar en zo zijn er altijd van die winter discussies. Het concept vliegprogramma voor het nieuwe jaar maakt waarschijnlijk weinig mensen blij, waar mensen minder druk/vluchten willen blijft het gelijk en ook de dubbel vluchten blijven bestaan.  Bovenstaande zal worden toegelicht in de komende vergadering, we wachten rustig af.  

Op eigen hok gaat het allemaal naar wens, her en der nog wat kale duiven maar de meesten zien er alweer aardig strak uit. Afgelopen weekend zijn wij een weekend in Geulhem ( nabij Valkenburg) geweest, daarom zijn de duiven door een ander verzorgd en was het even goed schoonmaken bij thuis komst. Ook wel eens goed voor ze, iemand die niet zo op de tijd schoonmaakt en het niet zo nauw neemt, ik verwen ze ook altijd veel te veel.  

Vandaag de laatste dag van de paratyfus kuur. Morgen komen er vitamines door het water van de Weerd en woensdag volgt dan de enting. Hopelijk komen ze dan het nieuwe jaar in goede gezondheid aan de start. 

 

Tot later.