Site in de lucht

Nou daar is hij dan, mijn eigen site!

Ik zal de komende tijd onder de verschillende pagina’s nog foto’s en tekst toevoegen om het een en ander te verduidelijken.

Einde seizoen tot zo ver,

Vanaf het einde van het seizoen (eind september) zijn de duiven er hier niet meer uitgeweest, dit in verband met de roofvogels die hier nogal huishouden. Het voeren is terug gegaan naar 1x(s’morgens) i.p.v. de gebruikelijke 2x per dag. Wel maak ik 2x per dag schoon, dit omdat ik er een hekel aan heb om door de mest te moeten lopen en ik vind het voor mijn duiven ook niet fijn. Natuurlijk is dat naar het werk nog even contact momentje met de duiven voor het licht dan uitgaat Tegen 18.00.

Hier hebben de duiven  een kuur gehad tegen paratyfus en hebben ze hun verplichte paramyxo  enting gehad.

De rui is verder zonder problemen verlopen, (ja wat kun je er aan doen hé) 1x per week in bad en goed voer. In deze periode voer ik Versele laga rui en matador rui, deze meng ik in een grote ton.

Tot zo ver mijn eerste berichtgeving,