Vrijdag 11 Juni,

Zojuist weer terug gekomen van het clubgebouw en besloten dat er 5 duiven mee mochten naar Chimay. Vorige week toch een paar ervaren duiven achter gebleven, erg sneu en erg onnodig naar mijn mening. Het weer word niet al te best volgens de geleerden en een lossing op zondag lijkt ook nu weer een feit te worden. Ik weet niet hoe anderen het doen, maar het ritme raakt er uit en de koppels zijn redelijk verstoord (minder doffers). 

Bij de jonge duiven een baal moment. Gister ochtend  de jongen los en die schoten tussen de duivinnen van de buren (homma), blijkbaar zo ver weg getrokken dat een 10 tal de weg niet meer terug wist. Gister middag een aantal terug gekomen. Vanmorgen nog 1 en vanavond nog 2 (die kun je er zo uitpikken). Eindstand: nog 4 weg. 

De overige jongen hebben deze week nestschotels gekregen om daar een nestje in te gaan maken. ze waren zo bezig met hun plekjes te verdedigen en het eerste eitje lag er ook al. hopelijk zal dat ze motiveren weer snel huiswaarts te komen bij het aanstaande africhten.

Ladies League: 

Vorige week weer een vlucht die meetelt voor de ladies league, maar liefst 1 duif ingezet. Deze duif wist vriend en vijand te verassen om zich een mooie 2e plaats op de ranglijst te vergaren  ! ( 6e in de club).