Vrijdag 11 November

Aankomende vrijdag staat weer de einde jaarvergadering op de agenda. Na deze vergadering zal ik het stokje overnemen van onze secretaris. Mijn stem gaat op voor een tentoonstelling deze winter, vind het zelf wel een leuke bezigheid en de uitslag is vaak verassend, ook is er voor een ieder wat te winnen en dat is natuurlijk ook belangrijk. 

Goede hulp vandaag bij het schoonmaken van de hokken, de oudste twee mogen altijd graag helpen en dat kwam goed uit, het op de grond ‘kruipen’ om schoon te maken gaat even niet zo makkelijk dus dat kon mooi aan hun overgelaten worden, ach en als er dan wat blijft liggen moet dat morgen maar.  Morgen word het nodig tijd voor een bad, bijna 2 weken geleden voor het laatst gedaan i.vm. de vakantie, kunnen ze gelijk de nieuwe spoetniks (vandaag geplaatst) ontdekken. 

Ik ben normaal in de wintertijd altijd wel in de weer met pikkoek, maar wat is dat slecht dit jaar. Of ik het nou ophaal, bestel of dat iemand het meeneemt bij de groothandel, het is allemaal kapot en vergruisd, dan is de lol er voor de duiven ook snel af. Ook is de lol er dan financieel vanaf als je constant €10 in de sloot gooit. Mochten er suggesties zijn voor hele/goed verpakte blokken hoor ik het graag.  Gelukkig staan er zat andere mineralen en grit voor ze klaar.

Tot Later,