Zaterdag 12 December

Woensdag avond 2 mandjes duiven in de auto gezet op weg naar duivenfotograaf Henk storm In Surhuisterveen. Ik wou graag wat duiven vast laten leggen voor de site en ik heb nog 1 dagfond doffer meegenomen, deze zit dit jaar weer bij een clubgenoot op de kweek omdat ik ruimte nodig ben voor de overnacht-kwekers. De ‘372’mag daar nog voor goede nazaten gaan zorgen (althans dat is de bedoeling) en als het moment komt dat hij met pensioen kan mag hij daar lekker van gaan genieten, dat is echt een duif waar je dan een band mee hebt.

De gemaakte foto’s komen zo snel als ik ze heb op de site te staan om een beeld te krijgen van de kwekers en de duiven waar ik meer over ga vertellen.

Verder is het op duiven gebied rustig, we gaan rustig verder richting het nieuwe jaar. Het kweek voer voor dit jaar zal wat  anders zijn. Ik ga van Matador en Versele laga over naar Beyers. Vorig jaar meerdere proef zakjes gehad en die bevielen goed.