Zaterdag 20 November,

Een trieste dag, dat kun je toch wel stellen als je naar het dichte wolken dek kijkt en de miezerregen op je hoofd voelt. Toch zijn er dan van die dingen waar je op een of andere manier van genieten kan. Bij het aan doen van de lichten smorgens zie je de duiven echt kijken van: nou had dat niet wat later gekund,  dan rekken en strekken ze even, klapperen met de vleugels en komen langzamerhand naar de voerbak ( met een keer per dag voer zijn ze niet perse heel erg gemotiveerd). 

Morgen komt er Ropa-B door het water en Digestal over het voer van Versele laga, dit om de darmen in optimale conditie te houden.  Zo af en toe wat extra geven lijkt mij niet verkeerd, daar zijn de meningen natuurlijk over verdeeld! 

 

 

Vorige week begonnen met het dicht maken van de overkapping aan het hok. Dit word een nieuw hok omdat het ‘kleine hok’ is verhuisd naar collega Mike in Langedijke. Niet tevreden met de positie van het hok omdat het niet genoeg licht pakt en dus niet voldoende opwarmt. Vandaag de laatste hand gelegd aan het nieuwe gedeelte, hopelijk pakt het goed uit. 

 

Later meer,