Zaterdag 26 Februari

Vanmiddag de overige (niet gekoppelde) vlieg duivinnen voor het eerst weer naar buiten gelaten. Van een echte training was overigens geen sprake, na een minuut of tien vonden ze het welletjes en doken de meeste weer het hok in. Een van de dames vond het nodig om er toch een spannende draai aan te geven door zich anderhalf uur later pas te melden (verstopt in de bomen). Het is natuurlijk een risico om ze nu al los te laten, de kromsnavels houden het hier allemaal goed in de gaten. De vlieg duiven die wel gekoppeld zijn zitten nog een dikke week met hun jongen, die zullen er zondag vanaf gaan omdat we zaterdags naar Houten gaan voor de beurs.  

Vrijdag is de voorjaars vergadering bij onze vereniging P.V. de Koerier, mocht er nog interesse zijn om eens te komen kijken laat het gerust eens weten. Ik heb mij opgeven voor de vrijgekomen functie van: Secretaris, hopelijk kan ik helpen de vereniging weer wat vooruit te stuwen. 

Mochten er bij de vlieg duiven deze week weer eitjes worden gelegd mogen deze tegen een kleine vergoeding verhuizen naar een liefhebber die ze onder kan leggen. Laat het maar horen als er wat voor u tussen zit!  

Tot later,