Zaterdag 27 Maart,

Het was even de vraag of het allemaal door zou gaan, maar de eerste tegels liggen er weer in. de komende zaterdagen zijn we hier druk in de tuin bezig om het tegel werk er weer netjes in te leggen en de tuin te voorzien van drainage, dit onder leiding van de mannen van HJ Infrawerken. dit zal voor de duiven wel even schrikken zijn bij thuiskomst maar gelukkig zijn we pas net begonnen en zijn dit nog geen vluchten waar ik op wil pieken, allemaal huiswaarts keren is het doel.

De duiven maken het voor de rest goed. De eerste jongen hebben hun enting gehad en de oude duiven gaan morgen (als het weer het toelaat) in de mand voor een korte trainingsvlucht. De duiven vliegen hier inmiddels mooi hun ronden en trekken voorzichtig weg, nou dan ben ik voor eerst tevreden, maar dan hoor je in de verte een club duiven een komen jakkeren, wat een prachtig gezicht als de duiven van de Gebr. Homma overgaan, die trekken pas weg. Die hoef je niet eens te lappen. die richten zichzelf wel af. Die gaan we snel voorop de uitslag vinden! 

als het allemaal door gaat korf in zon 30/35 duiven in voor de eerste trainingsvlucht vanuit Duiven. Er word voor het eerst dit jaar niet meer getoond omdat ik ze graag rustig de mand in zie gaan. Al had ik het ook wel willen doen leek daar geen tijd voor te zijn gezien de duiven 1 uur eerder worden gehaald bij de vereniging. we gaan het meemaken!