Zaterdag 5 Maart

Gister was het tijd voor de voorjaarsvergadering bij de vereniging. Een klein clubje deze keer, maakte het niet minder gezellig. Omdat de voorzitter afwezig was wegens corona waren we vrij snel door de gebruikelijke stof heen. Verder geen opvallende zaken, ik zal vanaf de najaarsvergadering een plaatsje in het bestuur in gaan nemen en wel als: Secretaris. 

Vandaag zijn we naar de duiven beurs in Houten geweest. Om half negen stond Mike uit Langedijke al op de stoep en vertrokken we richting Utrecht. Veel stands, een behoorlijke drukte en de auto goed vol met spullen, een geslaagde dag.  Je merkt aan alles dat de mensen dit hebben gemist, even lekker kletsen over hun hobby, duiven kijken en nieuwe hok inrichting kopen om weer schoon en netjes aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen. Wat mij betreft een aanrader voor een ieder die iets met duiven heeft.  

Morgen gaan de eerste jongen naar hun eigen onderkomen, eerst de afdeling even goed poetsen en het deel waar geen roosters liggen even voorzien van erwtenstro.  

 

Later meer,