Zaterdag 8 Januari

Een drukke duiven dag. Deze ochtend in alle vroegte naar Kallenkote om even bij Jim Coenraad aan te wippen. Vervolgens bij thuiskomst stond clubgenoot en voorzitter Roelof van Looy op de stoep om even te komen kijken bij de duiven. De conclusie van dit bezoek was: ze hebben genoeg voer gehad. Thjah!  

Ook de voorbereiding gestart voor het kweken: drinkbakjes uit gekookt, voerbakjes gepoetst, schalen voorzien van een matje en even naar de plaatselijke dierenwinkel voor stro en tabakstelen (de korte, de lange smeren mij te veel). Bij de doffers een nieuwe houder gemaakt voor de drinkpan, eens kijken of dit wat extra motivatie oplevert. 

      

De foto’s van Henk Storm zijn inmiddels ook binnen. Binnenkort zal ik de nieuwe duiven toevoegen en de daarbij behorende foto’s en stambomen bijvoegen. Hieronder nog even een paar van de mooiste foto’s. De 15-600 mag de ladies ringen gaan voorzien van goede jongen. De 18-963 is gekweekt door Roelof van Looy en is dit jaar met uitstek de aangewezen duif voor op de marathon vluchten.