Zaterdag 9 December

Inmiddels staat hier bijna alles klaar om te kunnen kweken. De koppels zitten aardig in mijn hoofd en de schalen zijn brandschoon. Ook de voer en water bakjes zijn schoongemaakt en staan keurig te wachten op hun taak. Het kweek voer zal ook dit jaar weer zijn van Beyers en wel de Galaxy kweek, misschien ga ik deze kweek periode ook nog wel een zak  kweek proberen van Aidi. De Girl power van Aidi werd afgelopen jaar gebruikt toen ze weer op weduwschap stonden, dat is mij wel bevallen wellicht is deze zak ook naar wens.  

Wat in deze periode echt een genot voor het oog is zijn de duiven die weer helemaal ‘strak’  trekken. De mest is goed (word deze week voor de zekerheid opgestuurd) en ze zijn nagenoeg allemaal door de rui.  Nou hopen dat er een paar knappe jongen te wereld mogen komen. Het koppelen zal naar alle waarschijnlijk op 1e kerstdag gaan plaats vinden.  

Gister heb ik nog een bon ( de 2e dit jaar) weten te bemachtigen en wel van Peter van de Haar uit Staphorst, we gaan eens kijken wat we voor moois uit Staphorst kunnen halen.  

Morgen mogen ze weer lekker in bad, vorige week een keer overgeslagen ( ja ik weet dat het niet mag eigenlijk) dus ze zullen er vast gretig gebruik van gaan maken. 

Tot later,