Zondag 19 Juni

Een teleurstellend weekend. Bergerac-Libourne (1040 km) werd  niets van wat ik vooraf had verwacht. Een extreem traag verloop (punten lopen tot zondag einde ochtend) warm weer en veel achterblijvers. Geen van de 3 ingezette duiven is thuis gekomen tot deze zondag avond, erg teleurstellend ook omdat de laatste weken van een vlucht helemaal niks werd verspild. Simpel weg zullen ze wel niet goed genoeg zijn, anders waren ze er wel geweest? (gezond waren ze wel).  Wat ik zelf nog wel het meest vervelend vind is dat er ook geen een terug komt, te laat is te laat maar met zo’n klein ploegje is 3 verliezen best een dreun.   

Ook hadden we nog de vlucht vanuit Marche, 7 duiven ingezet met als resultaat 2 in de prijzen in de vereniging. Aangewezen was dit maal de 19-659, hij wist ook als 1e af te tikken gevolgd door de 18-963. Bij deze vlucht kwamen ze allemaal wel thuis. 

Aankomende week staan er weer 2 vluchten op het programma, Orleans en Venlo.  Orleans is ongeveer 620 km, aangewezen de 19-659 en de 18-963 totaal gaan er 4 of 5 mee. Venlo is ongeveer 165km en daar gaan er 8 naar toe.  Aangewezen 17-329 eigenlijk de enige kanshebber. 

Tot Later