Zondag 21 April

Nou daar hebben ze toch even voor moeten werken dit weekend. Een Noord Westen wind en een late lossing zijn niet altijd de beste combinatie, toch kwamen ze mooi af, het was natuurlijk ook maar een kort vluchtje.  De 45 ingekorfde duiven mochten aan hun reis beginnen om 12.45.  Om 14.40 was de eerste er weer en om 15.00 zaten er al 21 in de klok, dat zit dus wel goed. Natuurlijk kom je met de overnachters tekort op deze vluchten maar toch wisten er nog 7 in de prijzen te vliegen, in de afdeling wisten er 12 prijs te vliegen.  In de club werd een record aantal van 554 duiven ingezet op de eerste vitesse vlucht door 15 liefhebbers. Deze vlucht hadden we 2 ‘vluchtsponsoren’  Bouwbedrijf Johan Soer uit Wittelte en Bijmark Dienstverlening uit Oldemarkt brachten een mooi bedrag samen voor de prijzen pot. Bedankt mannen! 

Tijdens dit schrijven op zondag moeten er nog twee duiven thuis zien te komen. Vandaag zijn ze niet los geweest om even bij te komen, ook stond er vanochtend weer een badje klaar. 

Volgende week gaan we weer een paar kilometer verder, ditmaal staat Bergeijk op het programma dit is bijna 180 Kilometer hemelsbreed naar de thuis hokken in Steggerda.  

Tot later,