Zondag 26 November

Gister ochtend op de koffie geweest bij Henk van der Linde, de bestelde broedbakken stonden klaar en dus gelijk die kant maar op gereden. Wat een mooie producten maken ze daar en wat een super kwaliteit. Toen de visite vanmorgen weg was heb ik ze er gelijk maar in gehangen, kunnen de doffers gelijk wennen aan de nieuwe opstelling.  Dit weekend was ook de NPO ledenraad, samen met Mike van de Weetering zijn wij voorgedragen voor de sectie sportbeleving. We gaan samen kijken of we tot mooie nieuwe idee├źn kunnen komen voor onze prachtige hobby. 

Ik kreeg al meermaals de vraag: wanneer ga je koppelen?  Nou het plan is rond het nieuwe jaar te koppelen. Een precieze datum heb ik nog niet. Ik wil het koppel ‘proces’ graag wat begeleiden en bekijken dan per week wanneer het mij het beste past om te koppelen.   

Tot later,