Zondag 28 November,

Sinds een paar dagen zit er weer een kromsnavel te gluren bij de hokken, elke ochtend doet hij even een rondje boven het huis om dan vervolgens voor het huis op een stroompaal te gaan zitten wachten tot er misschien wel een lekkernij zijn kant op komt, hij zal zijn geluk toch ergens anders moeten beproeven want hier vliegen ze de komende maanden nog niet rond.

Zoals eerder geschreven zijn de duiven afgelopen dinsdag ge├źnt tegen: Paramixo. Gelukkig geen last gehad van een dipje (dat is altijd even aankijken naar een enting), woensdag ochtend Digestal over het voer en Vitamines door het water om de schade te beperken.  Komende woensdag worden er weer een aantal duiven op de foto gezet door: Henk Storm, het is even een stukje rijden maar dan heb je ook wat. 

Deze week geen bad, simpel weg geen tijd voor gehad dit weekend. Deze ochtend waren wij niet thuis en naar de middag doe ik ze met deze temperatuur niet meer in bad, zowel duiven als hok zouden dan niet lekker opdrogen naar mijn idee en een weekje niet is natuurlijk geen drama. 

    

Deze middag nog even bezig geweest met de jaarlijkse verplichtingen: Hoklijst en de Entlijst invullen, de lijst met vliegduiven volgt later.  De koppels voor 2022 staan ook  op papier, er is nog 1 doffer over bij de kwekers, misschien kunnen we er nog een mooie duivin bij vinden deze week, anders houd het op.   

Tot Later,