Zondag 30 Januari

Zoals u kunt zien is er het een en ander veranderd op deze site, hopelijk is het iets overzichtelijker en makkelijker in gebruik. Ik hoor graag wat men er van vind, tips zijn ook welkom! 

Bij de vliegduiven is het inmiddels eitjes gaan regenen en dat al op dag 8, of we daar iets aan hebben is natuurlijk de vraag al geeft het een prima eerste indruk. Ook het bad werd weer van stal gehaald vandaag. Nu de duiven (kwekers al wat langer) op eitjes zitten vergt dit even iets meer inzet en geduld. De duiven die op de eitjes zitten laten deze niet alleen in ruil voor een bad, ze wachten op hun partner voor een aflossing om dan vervolgens zelf in bad te gaan.  

Bij de kwekers is het allemaal aardig het zelfde gebleven. Zoals de vaste lezers weten zijn er twee koppels die de eitjes niet wisten te bevrucht, een koppel heeft nog niet gelegd, hopelijk valt het bij de vliegers iets hoger uit, al ben ik niet ontevreden. De geel kuur loopt morgen af, ik heb de duiven er niet op kunnen betrappen dat ze minder hebben gedronken dan anders het geval zou zijn, dus de opgeloste poeder moet zijn werk hebben gedaan. 

Later meer,