Zondag 31 December

Zo op de laatste dag van het jaar kan ik de conclusie trekken dat het in 2024 stukken beter moet. Het was geen goed ‘vlieg jaar” omdat het nestspel mij simpelweg niet goed af ging. Eenmaal op weduwschap gelukkig nog wat prijsjes kunnen vliegen maar daar win je verder niks meer mee.  Met het kweken en de verliezen bij de jonge duiven van 2023 mag ik zeker niet klagen. Er worden nou eenmaal veel duiven bij huis opgevreten door de rovers maar het gaat toch uiteindelijk om de duiven die terug komen naar huis van de vlucht en dat waren er gelukkig genoeg. 

Het kweek seizoen 2024 gaat tot nu toe ook goed, ik verwacht vannacht bij de eerste koppel/koppels een ei in de schaal. Ik leg het eerste ei van elk koppel in de broedmachine  en als ze goed op het nest gaan zitten broeden na het leggen van het 2e ei krijgen ze het ei uit de broedmachine er ook weer bij.  

Tot volgend jaar!