Zondag 5 November

Zo zitten we alweer in November, aankomende vrijdag staat  de najaarsvergadering op de planning en stiekem worden de duiven eens op papier geschreven om zo wat koppels te vormen.  Ik heb besloten de 17-329 naar het kweekhok te verhuizen. Het is een duif puur voor de snelheid en momenteel heb ik er nog geen partner voor. Hij past eigenlijk niet bij de rest van de kwekers maar voor hem maak ik een uitzondering. Hij heeft voor veel mooie momenten gezorgd en ik denk dat naar 6 jaar het beste er wel vanaf is voor zijn vluchten. Word vervolgd. 

De verkoop van de rennen gaat naar wens. Mocht je eens willen komen kijken naar een ‘voorbeeld’? Binnenkort komt er een bij de kwekers te staan.  

Vandaag geen bad gedaan bij de duiven. Ze hebben lekker in de (ren) regen kunnen badderen, scheelt een hoop nattigheid in het hok.  

Aankomend seizoen gaat er vooral gevlogen worden met de duivinnen. De vier 2 jarige doffers gaan nog mee om ze klaar te maken voor een overnachting, de jaarlingen word een beperkt aantal nog gespeeld en de rest blijft thuis om de dames op te wachten. Als het mee zit gaan we het seizoen 2025 alleen nog maar met duivinnen vliegen.  

 

Tot Later,